Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_unipanel_bouwpanelen.jpg
header_390x120_unipanel_bouwpanelen.jpg

Boeiboord

Een strak afgewerkte boeiboord is belangrijk voor de waarde van uw woning. Bij NPI uit Nieuwegein kunt u kiezen uit verschillende materialen voor uw boeiboord. Zo zijn er kunststof boeiboorden van Swish, de hardschuim boeiboord van Swish of de massieve kunststof boeiboorden van Unipanel.

Onze boeiboord merken

Zo monteert u een Swish dakrand

In deze montagevideo ziet u de montage van Swish dakrand met overstek. Onze productspecialist legt in duidelijke stappen uit hoe je met de onderhoudsarme dakrandpanelen van Swish elke boeiboord perfect kunt afwerken.

NPI - thumbnail8.jpg
Verschillende soorten boeiboorden

Swish hardschuim boeiboorden (ook wel boeidelen genoemd) zijn uitermate geschikt voor het afwerken van uw nieuwbouw- of renovatietoepassing. Door het geringe gewicht van de boeiboord, de massieve uitvoering en de goede verwerkingseigenschappen is Swish net zo gemakkelijk te bewerken als hout.

Heeft uw woning naast een boeiboord ook een overstek dan zijn de Swish dakrandoverstekpanelen perfect te combineren met de Swish hardschuim boeiboorden. De overstekpanelen van Swish zijn onderhoudsarm en hoeven nooit meer geschilderd te worden. Door de hoogwaardige kunststof materialen en de vochtbestendige toplaag zijn ze ongevoelig voor vocht en schimmels en blijven daardoor kleurvast.

Daarnaast zijn onze HPL stroken en platen uitermate geschikt als boeiboorden.

Massieve kunststof boeiboord

Unipanel is gemaakt van massief kunststof en is superieur aan hout. Het kan gebruikt worden in vrijwel alle niet dragende buitentoepassingen. Het heeft de look en feel van hout, maar niet de nadelige gevolgen die je met houttoepassingen buiten hebt.

In de regel kan Unipanel gemonteerd worden conform verwerkingsvoorschriften van multiplex. Daarbij hoeft geen rekening gehouden te worden met voorschriften betreffende vochtopname.

Onderhoudsarm bouwen, makkelijk met NPI

We  hebben steeds minder tijd, zin en geld over voor het onderhoud van onze woning. De onderhoudsarme producten van NPI zijn dan ook de juiste keuze om het noodzakelijke onderhoud van uw woning mee uit te voeren, temeer omdat deze producten in de toekomst minder tijd en geld kosten. Bij NPI kunt u gemakkelijk en snel de benodigde artikelen bestellen. De korte levertijden en uitstekende voorraadpositie van NPI garanderen een juiste planning van de uit te voeren werkzaamheden.