Potdeksel Panelen

Potdekselplanken zijn in Nederland een zeer populair model gevelbekleding. Potdekselen is het horizontaal monteren van gevelpanelen, waarbij het bovenliggende paneel iets over het onderliggende paneel uitsteekt. Hierdoor wordt een goede afwatering verkregen en zijn schroeven niet zichtbaar. Potdeksel wordt ook vaak Zweeds rabat of vlotdeel genoemd. Het nadeel van het potdeksel model is dat het niet verticaal gemonteerd kan worden.

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Potdeksel

Potdeksel, zowel modern als klassiek

NPI heeft ook een potdeksel paneel in het assortiment. Het model van Novicell heeft een bijzonder mooie uitstraling door de natuurgetrouwe houtnerfstructuur. Novicell is te verkrijgen in 6 kleuren.  Het merk Swish gevelbeplating is alleen beschikbaar als rabatdeel.

Potdeksel monteren

Potdekselplanken plaatsen is niet heel moeilijk, maar u moet wel een aantal richtlijnen hanteren. Lees de aandachtspunten voor een goede montage in ons blog “Potdekselplanken monteren” of bekijk de montagevideo.

Gratis potdeksel kleurmonster aanvragen

Wilt u bekijken of kunststof potdekselplanken passen bij uw woning? Vraag dan vandaag nog één of meerdere kleurmonsters op van Novicell potdeksel van NPI. U kunt ook van de andere beschikbare modellen gevelbekleding  gratis een kleurmonster aanvragen, zodat u een juiste keuze kunt maken. Want voor uw woning wilt u toch alleen het beste?