Kunststof gevelpanelen

NPI is een gewaardeerde leverancier op het gebied van kunststof gevelpanelen. Onze merken staan voor kwaliteit en duurzaamheid. U wilt toch ook zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen? Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren en modellen. Doordat wij de keuze hebben uit 5 verschillende merken kunststof gevelpanelen is er voor iedere woning of project een oplossing te vinden.

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Kunststof gevelpanelen

Vele verschillende kleuren kunststof gevelpanelen

Mammut is een topmerk in kunststof gevelpanelen. Mammut gevelpanelen zijn oersterk, onderhoudsarm en geven iedere woning een strak afgewerkte uitstraling. Door de unieke mix van kunststoffen en de UV bestendige toplaag zijn de gevelpanelen ongevoelig voor weersinvloeden. Ze blijven er jaar in jaar uit mooi uitzien, waardoor schilderwerk verleden tijd is.

Het traditionele rabatmodel van Colorpanel is beschikbaar in vele verschillende kleuren en dessins. Zoekt u een iets goedkopere oplossing dan is Novicell perfect voor uw woning.

Twinson O-Wall composiet gevelbekleding geeft buitenmuren een hoogwaardige en duurzame bescherming. Het natuurlijke karakter en de warme uitstraling van hout en de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van kunststof.

Gevelbekleding van Novicell is bijzonder fraai door haar natuurgetrouwe houtnerfstructuur, welke verkrijgbaar is in fijne en grove nerf. De kunststof gevelpanelen van Swish zijn verkrijgbaar in lichte kleuren en hebben een mooi, strakke uitstraling.

Online bestellen van kunststof gevelpanelen

De kunststof gevelpanelen van NPI zijn online verkrijgbaar. U besteld ze makkelijk en snel bij NPI, betaal met iDeal of vraag een login aan en bekijk uw extra korting!

Gratis kleurmonster gevelpanelen

Bent u er nog niet helemaal uit? Vraag dan gratis kleurmonster aan van al onze merken gevelpanelen. Hierdoor heb je het paneel even in handen en is de kwaliteit en structuur nog beter te zien.

Kleurmonster Mammut
Kleurmonster Colorpanel
Kleurmonster Twinson O-Wall
Kleurmonster Novicel
Kleurmonster Swish