Schroten

Eenvoudig een buitenplafond monteren

De plafondsystemen van Florence zijn er voor binnen en buiten. In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig u bijvoorbeeld een carport of een veranda afwerkt.

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Schroten

NPI beschikt over topkwaliteit kunststof schroten. De naam, schroten is een verzamelnaam van smalle planken. Deze naam, schroten, staat nog steeds voor geringe sterkte en zeer beperkt kleuraanbod. NPI heeft het liever over gevelbekleding, gevelpanelen of rabatdelen. De kwaliteit is tegenwoordig flink verbeterd en onze 3 verschillende merken beschikken over veel verschillende kleuren en dessins. Zo heeft NPI dus voor elke klus, groot of klein, wel een geschikt type materiaal gevelbekleding.

Onze alternatieven voor schroten

Door de diverse verbeteringen zijn de verschillende soorten gevelbekleding van NPI ongevoelig voor weer en wind en zetten niet of nauwelijks uit. Dit in tegenstelling tot schroten van PVC die door temperatuurverschillen kunnen kromtrekken. Colorpanel gevelpanelen hebben een toplaag van folie die in veel verschillende kleuren beschikbaar is.

Novicell gevelpanelen hebben een natuurgetrouwe houtnerf, deze is beschikbaar in fijne- en grove nerf. Swish rabat is verkrijgbaar in wit en crème (Ral 9001)

10 jaar garantie

NPI geeft op alle soorten gevelbekleding 10 jaar garantie. Ook kunt u van alle merken gratis kleurmonsters, brochures en montagehandleidingen aanvragen.