Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_gevelbekleding_3.jpg
header_390x120_gevelbekleding_3.jpg

Kunststof planken met houtnerf

Kunststof planken met houtnerf zijn een ideale vervanger voor hout. U wilt natuurlijk zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. De kunststof planken moeten lang meegaan en ook nog milieuvriendelijk zijn. NPI is een toonaangevende leverancier op het gebied van kunststof planken en verkoopt vier verschillende merken die ook een houtnerf structuur hebben.

Onze merken gevelbekleding

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

NPI - thumbnail.jpg

Bestel gratis kleurmonsters van Mammut gevelpanelen

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Kunststof gevelbekleding

De juiste kunststof planken met houtnerf structuur zijn van groot belang voor de waarde van uw huis. Er bestaan tegenwoordig zeer veel verschillende soorten gevelbekleding zoals houten gevelbekleding, kunststof gevelbekleding, gevelbeplating of aluminium gevelbekleding.

Verschillende merken kunststof planken met houtnerf

Met de kunststof planken van Colorpanel kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. Het traditionele rabatmodel is niet van echt hout te onderscheiden en de vele verschillende kleuren zorgen ervoor dat Colorpanel altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Mammut gevelpanelen zijn oersterk, onderhoudsarm en geven iedere woning een strak afgewerkte uitstraling. Door de unieke mix van kunststoffen en de UV bestendige toplaag zijn de gevelpanelen ongevoelig voor weersinvloeden. Ze blijven er jaar in jaar uit mooi uitzien, waardoor schilderwerk verleden tijd is.

Twinson O-Wall composiet gevelbekleding geeft buitenmuren een hoogwaardige en duurzame bescherming. Het natuurlijke karakter en de warme uitstraling van hout en de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van kunststof. U heeft nu alle tijd om echt te gaan genieten van uw woning.

Novicell gevelpanelen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en in 6 kleuren. Door de natuurgetrouwe houtnerf structuur zijn de kunststof planken van Novicell bijna niet van echt hout te onderscheiden. De panelen van Swish zijn alleen verkrijgbaar in wit of crème Ral 9001, helemaal glad en dus ook erg strak.

10 jaar garantie op uw kunststof planken met houtnerf!

Gevelbekleding van NPI is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Colorpanel al meer dan 15 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast. Vraag hier gratis kleurmonsters aan en overtuig uzelf van de vele voordelen van kunststof planken van NPI.