Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_gevelbekleding_2.jpg
header_390x120_gevelbekleding_2.jpg
Materiaal gevelbekleding

Materiaal gevelbekleding

NPI beschikt over een breed en diep assortiment gevelbekleding. Bij de verschillende merken zijn ook verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Ook in de grondstoffen zijn belangrijke verschillen, uiteraard volledig kunststof, hout- kunststof composiet of glasvezelversterkte kunststof, ieder met zijn eigen specifieke kwaliteiten/eigenschappen. Door de meer dan 40 jaar aan kennis en ervaring kan NPI voor elk project een geschikte oplossing bieden.

Onze merken gevelbekleding

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

NPI - thumbnail.jpg

Bestel gratis kleurmonsters van Mammut gevelpanelen

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Divers materiaal gevelbekleding

NPI levert 5 verschillende soorten gevelbekleding, deze zijn beschikbaar in vele dessins en kleuren. Een van de A-merken in de markt is Mammut. Mammut gevelpanelen zijn oersterk, onderhoudsarm en geven iedere woning een strak afgewerkte uitstraling. Door de unieke mix van kunststoffen en de UV bestendige toplaag zijn de gevelpanelen ongevoelig voor weersinvloeden. Ze blijven er jaar in jaar uit mooi uitzien, waardoor schilderwerk verleden tijd is.

Colorpanel gevelpanelen zijn beschikbaar in het traditoneel rabatmodel. Colorpanel is een duurzame oplossing voor uw woning. Novicell is beschikbaar in 3 modellen en 6 verschillende kleuren. Door de natuurgetrouwe nerfstructuur is Novicell haast niet van echt houten gevelbekleding te onderscheiden. Swish gevelpanelen zijn verkrijgbaar in wit en creme Ral 9001 en hebben een mooie, strakke vormgeving. Twinson O-Wall composiet gevelbekleding geeft buitenmuren een hoogwaardige en duurzame bescherming. Het natuurlijke karakter en de warme uitstraling van hout en de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van kunststof.

Gevelbekleding monteren

Gevelbekleding plaatsen is niet heel moeilijk, maar u moet wel een aantal richtlijnen hanteren. Lees de aandachtspunten voor een goede montage in ons blog “kunststof gevelbekleding monteren” of bekijk de montagevideo.

Gratis kleurmonsters

U kunt eenvoudig kleurmonsters aanvragen van de verschillende kunststof gevelbekleding. Dat kan geheel kosteloos via deze website. Een aanvraag neemt maar enkele minuten in beslag en u heeft de kleurstalen binnen een mum van tijd in huis.