Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_mammut_gevelpanelen.jpg
header_390x120_mammut_gevelpanelen.jpg

Kunststof gevelpanelen

NPI is een gewaardeerde leverancier op het gebied van kunststof panelen. Onze merken staan voor kwaliteit en duurzaamheid. U wilt toch ook zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen? Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren en modellen. Doordat wij de keuze hebben uit zes verschillende merken kunststof gevelpanelen is er voor iedere woning of project een oplossing te vinden.

Onze merken gevelbekleding

Hoe monteer ik kunststof gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

NPI - thumbnail.jpg

Bestel gratis kleurmonsters van Mammut gevelpanelen

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Kunststof gevelpanelen

Kunststof gevelpanelen van NPI zijn niet gevoelig voor vocht en voor schimmels. Ook trekken ze niet krom en splinteren ze niet. De montage is gemakkelijk en onzichtbaar. Plamuren, schuren en verven is allemaal niet nodig. De gevelpanelen hebben een lange levensduur. De toplaag is bestand tegen weer en wind en blijft mooi. Omdat er weinig vuil aan het oppervlak hecht, is af en toe schoon maken me een sopje voldoende om de gevelpanelen mooi te houden.

Mammut gevelpanelen

Mammut is een topmerk in kunststof gevelpanelen. Mammut gevelpanelen zijn oersterk, onderhoudsarm en geven iedere woning een strak afgewerkte uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in 19 kleuren. De Mammut gevelpanelen zijn zowel horizontaal als verticaal toepasbaar. Door de unieke mix van kunststoffen en de UV-bestendige toplaag zijn de gevelpanelen ongevoelig voor weersinvloeden. Ze blijven er jaar in jaar uit mooi uitzien, waardoor schilderwerk verleden tijd is.

Colorpanel

Colorpanel is een kunststof gevelpaneel in het traditionele rabatmodel. Colorpanel heeft een toplaag van het kwalitatief hoogwaardige Renolit. Het traditionele rabatmodel van Colorpanel is beschikbaar in vele verschillende kleuren en dessins.

Twinson O-Wall

Twinson O-Wall is een composiet gevelbekleding die een hoogwaardige en duurzame bescherming geeft. Twinson O-Wall combineert het natuurlijke karakter en de warme uitstraling van hout met de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van kunststof. Het paneel is heel strak vormgegeven met een voelbare houtnerf doordat het oppervlak geborsteld is. Het Twinson gevelpaneel is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en twee lengtematen. Het wordt bevestigd met clips.

Novicell

Zoekt u een iets goedkopere oplossing, dan is Novicell perfect voor uw woning. Gevelbekleding van Novicell is bijzonder fraai door haar natuurgetrouwe houtnerfstructuur, welke verkrijgbaar is in fijne en grove nerf. Novicell gevelpanelen zijn er als rabat, potdeksel en sponningdeel. De gevelpanelen van Novicell worden veel toegepast in de chalet- en recreatiebouw.

Swish

Swish gevelpanelen zijn uitermate geschikt voor het bekleden van gevels, dakkapellen en dakoverstekken in zowel nieuwbouw als renovatie. De Swish gevelpanelen zijn opgebouwd uit een basis van hardschuim PVC, afgewerkt met een harde, gladde toplaag. Ze zijn er zowel in het traditionele rabatdeel als het strakkere sponningdeel. Swish gevelpanelen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en crème.

Zierer

Een bijzonder gevelpaneel zijn de Zierer steenplaten. Die zijn vervaardigd uit glasvezelversterkte kunststoffen. De Zierer gevelpanelen zijn daardoor bijzonder slag- en stootvast. Zierer steenplaten vormen dé oplossing voor het renoveren van oude en verweerde gevels. De Zierer steenplaten kenmerken zich door de eenvoudige montage en bovendien blijft het steenkarakter van de te renoveren gevel behouden.

Online bestellen van kunststof panelen

De kunststof gevelpanelen van NPI zijn online verkrijgbaar. U bestelt ze makkelijk en snel bij NPI, betaal met iDeal of vraag een login aan en bekijk uw extra korting!

Gratis kleurmonster gevelpanelen

Bent u er nog niet helemaal uit? Vraag dan gratis een (kleur)monster aan van al onze merken kunststof panelen. Hierdoor heb je het paneel even in handen en is de kwaliteit en structuur nog beter te zien.