Specialist in onderhoudsarme bouwproducten!
Menu
header_1680x250_swish_dakrandpanelen.jpg
header_390x120_swish_dakrandpanelen.jpg
Swish dakrandpanelen

Swish dakrandpanelen

Volschuim dakranden

Volschuim dakrandpanelen van Swish zijn uitermate geschikt voor het bekleden van dakranden, boeiboorden en windveren voor zowel nieuwbouw- als renovatietoepassingen. Door het geringe gewicht, de massieve uitvoering en de goede verwerkingseigenschappen is Swish net zo gemakkelijk te bewerken als hout. Swish dakrandpanelen zijn onderhoudsarm en hoeven nooit geschilderd te worden; ideaal dus voor toepassing op moeilijk bereikbare plaatsen. Swish volschuim dakranden zijn zowel in 16 mm als 9 mm dikte verkrijgbaar.

Bestel gratis kleurmonsters van Swish dakrandpanelen

Ontvang kleurmonsters van onze producten en beoordeel ze in het echt. Na aanvraag ontvangt u ze binnen 2 werkdagen thuis!
LET OP: NPI levert uitsluitend standaard lengtes. Wij leveren geen producten op maat.

Zo monteert u een Swish dakrand

In deze montagevideo ziet u de montage van Swish dakrand met overstek. Onze productspecialist legt in duidelijke stappen uit hoe je met de onderhoudsarme dakrandpanelen van Swish elke boeiboord perfect kunt afwerken.

NPI - thumbnail4.jpg
Swish dakrandpanelen

De Swish dakrandpanelen zijn opgebouwd uit een basis van hardschuim PVC, afgewerkt met een harde, gladde toplaag en mogelijk voorzien van een natuurgetrouwe nerfstructuur. De Swish dakrandpanelen kenmerken zich door het geringe gewicht en de goede verwerkingseigenschappen.

Overstekpanelen

De Swish dakrandpanelen zijn uitermate goed te combineren met Swish overstekpanelen. Deze zijn uitermate geschikt voor exterieur toepassingen zoals bekleding van dakrand en plafonds van carports.