Zweeds Rabat

Zweeds rabat gevelbekleding wordt in Nederland en België ook wel potdekselen genoemd. Dit zijn overlappende gevelbekleding van hout of kunststof. NPI heeft uiteraard ook een merk gevelbekleding beschikbaar in Zweeds rabat / potdeksel. Verder zijn er ook diverse andere modellen in vele kleuren beschikbaar zoals sponningdeel of rabatdelen.

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Zweeds Rabat

Hout- of kunststof Zweeds rabat

Het Zweeds rabat komt uit Noord-Europa en is oorspronkelijk in hout uitgevoerd. Hout heeft enkele nadelen: het is in een paar kleuren beschikbaar en de delen zijn grof bezaagd, waardoor er splinters kunnen ontstaan. Het alternatief van NPI in kunststof heeft deze nadelen niet. Novicell potdeksel heeft een schitterende uitstraling en is te verkrijgen in 6 kleuren. Doordat Novicell gevelbeplating van kunststof is gemaakt, is onderhoud verleden tijd.

Alleen af en toe een sopje is genoeg om weer te kunnen genieten van uw woning. Het model Zweeds rabat / potdeksel van Novicell heeft een zeer natuurlijke uitstraling door de nerfstructuur, deze nerf is beschikbaar in grove en fijne uitvoering.

Kleurstalen

U kunt eenvoudig kleurmonsters aanvragen van de beschikbare kleuren Zweeds rabat. Dat kan geheel kosteloos via deze website. Ook zijn er voor alle merken en modellen gevelbekleding gratis brochures en montagehandleidingen aan te vragen. Een aanvraag neemt maar enkele minuten in beslag en u heeft de kleurstalen of brochure binnen een mum van tijd in huis.