Verzendkosten & levering

NPI levert zowel aan zakelijke als particulieren klanten. Wij bezorgen uw bestelling tegen een aantrekkelijk tarief. Wij hanteren €33,- (excl. btw) verzendkosten. De bezorging is gratis vanaf €500,- (excl. btw) . Voor bestellingen met kleine artikelen, die met de pakketpost kunnen worden verstuurd hanteren wij €7,50 (excl. btw) aan verzendkosten, dit ziet u in de winkelwagen.

Verzending in Nederland
NPI streeft ernaar om uw bestelling binnen 48 uur op de plaats van bestemming te leveren. Dit kan zijn uw eigen adres, maar dit kan ook het adres zijn van de bouwplaats. Per postcodegebied leveren wij minimaal twee keer per week en vaak zelfs drie keer. Tijdens de afronding van de order zult u gevraagd worden naar de gewenste leverdag. Er zal dan een een kalender verschijnen met de mogelijke aanleverdata afhankelijk van uw postcode gebied of bekijk hier het leverdagenschema voor NL.

Verzending in België
Maandag voor 11:45 uur besteld = levering dinsdag; uiterlijk woensdag.
Woensdag voor 11:45 uur besteld = levering donderdag; uiterlijk vrijdag.

Afhalen in Nieuwegein
Wilt u uw bestelling afhalen in Nieuwegein? Dat kan. Geef uw order uiterlijk de werkdag ervoor voor 11.00uur door via [email protected]
Afhalen kan van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.30 uur.

Ons adres:
Ravenswade 158
3439 LD Nieuwegein