Stelproducten

Met de kunststof stelproducten van NPI bespaart u tijd en ze zorgen voor een strak eindresultaat. Doordat de producten van kunststof zijn, zijn ze ongevoelig voor vocht, vormvast en de wiggen zijn zelfs geschikt voor hergebruik.

Hoe gebruik ik de Milli-Max uitvulplaatjes?

Milli-Max uitvulplaatjes zijn onmisbaar bij uw nieuwbouw en renovatieklussen. Ze zijn in diverse diktes verkrijgbaar en heel handig bij het uitvullen van bijvoorbeeld uw regelwerk.

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Milli-Max stelproducten

NPI voert de Milli-max uitvulplaatjes en wiggen in haar assortiment. Milli-max uitvulplaatjes worden, zoals de naam al zegt met name gebruikt voor het uitvullen van regelwerk zodat het eindproduct mooi strak en glad gemonteerd kan worden. Toepassingsgebieden zijn gevels, wanden en plafonds in allerlei soorten en maten. Door de grote verscheidenheid aan diktes is altijd de juiste maat te vinden.Omdat de plaatjes verschillende diktes met de verschillende kleuren combineren is de juiste dikte snel gevonden wat veel tijd bespaart. De uitvulplaatjes zijn daarnaast makkelijk op te bergen in de dispenser die ervoor zorgt dat er goed overzicht is welke plaatjes op zijn en moeten worden aangevuld.

De wiggen van Milli-max zijn geschikt voor het tijdelijk stellen van keukens, deuren en of wanden. Deze vormvaste producten worden vaak hergebruikt en door de verschillende diktes is er altijd wel een maat toe te passen waar nodig. Met de glasblokjes van NPI kunnen ook producten worden gesteld, maar verder worden deze voornamelijk toegepast bij het plaatsen van ramen.