Natuursteen vensterbank

Een perfecte afwerking van uw interieur zit vaak in dingen waar u niet zo snel aan denkt. Vensterbanken zijn vaak ‘standaard’ uitgevoerd, maar toch een heel essentieel onderdeel van uw wand, woonkamer of raampartij. Met de vensterbanken collectie van Lignodur Stone kunt u daar verandering in brengen en uw interieur nèt dat beetje meer exclusiviteit geven. De finesse zit hem in het detail!

Lignodur Stone vensterbanken met de facet geslepen rand in combinatie met realistische natuursteen- en unikleuren zorgen voor een exclusieve uitstraling. Het grote voordeel is dat ze zijn uitgevoerd in hoogwaardig kunststof met een kras- en slijtvaste toplaag, hierdoor zijn ze bijna ongevoelig voor beschadigingen. Ook kan Lignodur Stone op 6 meter lengte worden gemonteerd, waardoor naden zoals bij echte natuursteen vensterbanken tot het verleden behoren.

Hoe plaats ik een vensterbank?

Kunststof vensterbanken zijn ideaal voor renovatie- en nieuwbouw toepassingen. In deze montagevideo laat onze productspecialist zien hoe eenvoudig het plaatsen van een kunststof vensterbank is.

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Wat geeft Lignodur Stone het natuursteen-effect?

Het unieke van Lignodur Stone ten opzichte van de traditionele vensterbank is de facet geslepen rand. Door middel van een uniek procedé wordt het kunststof geslepen waardoor een subtiele rand ontstaat zoals bij natuursteen. De eindkappen zijn ook voorzien van deze facet geslepen rand en hiermee zijn de Lignodur Stone vensterbanken nauwkeurig af te werken. Er is keuze uit diverse steenvarianten voor een zeer realistische natuursteen uitstraling of keuze uit unikleuren voor een strak en eigentijds effect.

Natuursteen vensterbank kopen

Het kopen van een natuursteen vensterbank kan eenvoudig in onze webshop. Wilt u zeker weten of dit de juiste vensterbank voor u is? Vraag dan een gratis kleurmonsters op.

De vensterbanken van Lignodur Stone hebben wel de uitstraling van natuursteen, maar de voordelen van kunststof. Zo zijn ze ongevoelig voor vocht en warmte en verkleuren niet onder invloed van zonlicht. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk met houtbewerkingsgereedschappen te bewerken. Lignodur Stone vensterbanken zijn onbreekbaar en daardoor wel op 6 meter lengte te monteren. Er zijn drie natuursteen kleur varianten: blauwsteen, marmer composiet en travertin. Naast de natuursteen dessins zijn de vensterbanken ook te krijgen in wit en crème.