Rabatdelen

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Rabatdelen

Rabatdelen is een klassieke vorm van gevelbekleding die al jarenlang wordt gebruikt in de bouw.  NPI kan naast rabatdelen ook andere soorten gevelbekleding aanbieden.

Colorpanel rabat

De gevelpanelen van Colorpanel zijn uitgevoerd in de meest traditionele gevelbekleding die bestaat, te weten: Rabat. Colorpanel gevelpanelen zijn verkrijgbaar op lengtes van 6 meter en hebben een werkende breedte van 15 cm, door de vele verschillende kleurstellingen, in zowel vele Ral kleuren als in een aantal houttinten, zal er altijd een passende kleur in het assortiment te vinden zijn zodat er haast geen verschil te zien van houten rabatdelen.

Novicell rabatdelen

Het merk Novicell heeft 3 verschillende modellen gevelbekleding. Novicell is beschikbaar in. Door de natuurlijke houtnerf is Novicell bijna niet van echt hout te onderscheiden. Deze houtnerf is beschikbaar in fijne en grove nerf structuur. De kunststof rabatdelen van Novicell zijn beschikbaar in 6 verschillende kleuren.

Novicell is ook beschikbaar in een potdeksel en sponningdeel. U kunt hier geheel kosteloos een kleurmonster opvragen van de verschillende modellen van Novicell  zo voelt u perfect van wat voor materiaal gevelbekleding het gemaakt is. Ook stelt NPI van al zijn merken gratis brochures en montagehandleidingen beschikbaar. Deze kunt u hier direct bekijken of aanvragen per post.

Alternatieven

De schroten van Swish, in zowel rabat als sponningdeel zijn uitermate geschikt op een zijwang van een dakkapel. Door de gladde structuur hebben ze haast geen vuilaanhechting waardoor periodiek onderhoud nog meer wordt beperkt.