Houten rabatdelen

Hoe monteer ik gevelbekleding?

Met Colorpanel gevelpanelen straalt elke gevel weer als nieuw. De rabatdelen in vele kleuren zijn makkelijk te monteren en hoeven niet meer te worden geschilderd. U kunt op uw projecten 10 jaar garantie geven!

Advies & Inspiratie Bekijk alle montagevideo's

Houten rabatdelen

Houten rabatdelen bestaan al jaren als gevelbekleding voor de woning. Een groot nadeel van houten rabatdelen is dat ze (vrij veel) onderhoud nodig hebben. De oplossing voor dit onderhoud is het plaatsen van kunststof rabatdelen. NPI beschikt over diverse alternatieven voor houten rabatdelen.

Houten rabatdelen versus kunststof

Kunststof rabatdelen van Novicell zijn bijzonder fraai door z’n natuurgetrouwe houtnerfstructuur in grove en fijne nerf. Verkrijgbaar en 6 kleuren is Novicell het ideale alternatief voor traditionele houten rabatdelen. Wilt u meer kleur dan heeft NPI een ander uitstekend alternatief in het assortiment, Colorpanel gevelpanelen. Verkrijgbaar in vele kleuren, uitstekend te verwerken met normale houtbewerkinggereedschappen en licht van gewicht is Colorpanel kunststof gevelbekleding geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. U kunt nu gratis kleurmonsters aanvragen van Novicell of Colorpanel.

Verticaal plaatsen?

Het nadeel van kunststof rabatdelen is dat rabatdelen alleen horizontaal geplaatst kunnen of mogen worden. Novicell beschikt daarom ook over een sponningdeel. Deze kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Toch horizontaal?

Dan is Novicell ook nog beschikbaar in potdeksel model. Dit model wordt gemonteerd met overlappende panelen, hierdoor ontstaat een traditioneel en landelijke uitstraling, ook verkrijgbaar in antraciet.

Over NPI

NPI levert onderhoudsarme kunststof profielen en panelen voor de bouw, en heeft zich in deze branche in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende toeleverancier. De producten van NPI zijn bijzonder slim ontwikkeld. Ze hoeven nooit geschilderd te worden. Dat is bijzonder prettig voor de woningeigenaar, zowel particulieren en woningcorporaties.