Terug naar Advies & Inspiratie

Project
Corine Noomen’s ervaring met Florence

Project
18 januari, 2019

Nieuwe badkamer

3 jaar geleden besloot Corine haar badkamer en toilet te laten vernieuwen. In het toilet wilde ze graag meer verlichting. In haar badkamer wilde ze de afzuiging verleggen naar een andere hoek, meer verlichting en het liefst spotjes in het plafond.

1

Schimmelvorming verleden tijd

Corine: “Op advies van onze installateur kozen wij voor kunststof plafondpanelen van Florence en het resultaat is top! Als je hier met een gezin doucht, dan wordt het nou eenmaal vochtig. Maar met dit materiaal krijg je geen schimmel en dat vind ik dus gewoon heel praktisch.”

2

Verlichting en afzuiging weggewerkt

Ze vertelt verder: “Wij wilden graag een inloopdouche, maar op die plek zat geen verlichting en de afzuiging zat in een andere hoek van de badkamer. Met dit plafond kon alles gemakkelijk worden aangepast en ook meteen worden weggewerkt. Want opbouwspots en snoeren, da’s geen gezicht.

3

Strakke uitstraling

In haar toilet en badkamer wilde ze mat witte tegels. “Dan wil je niet zo’n goedkoop glanzend plastic plafond. Wij kozen op advies van de installateur daarom voor de mat witte plafondpanelen van Florence. Die hebben een mooie matte structuur en dat paste wat ons betreft heel mooi in het interieur.”

4

Poetsen

De badkamer zit er nu 3 jaar in. “Als ik het anderen moest aanraden, dan zou ik zeggen: gewoon doen!” Lacht ze. “Je moet er niet eens over nadenken. Omdat het gewoon praktisch is. Ik maak het heel af en toe schoon, maar het is eigenlijk helemaal niet nodig,” besluit ze.