Accountmanager (FT) voor Noord-Nederland

NPI is al bijna 40 jaar een toonaangevende leverancier van kunststof (af)bouwproducten voor de woning- en recreatiebouw. Door continue en tijdig de ontwikkelingen in de markt te signaleren bieden wij onze relaties een innovatief assortiment en een uitstekende dienstverlening. Ter versterking van ons enthousiaste verkoopteam zijn wij op zoek naar een accountmanager (FT) voor Noord-Nederland.

Functie-inhoud:
Na een gedegen inwerkperiode waarin je kennis maakt met het assortiment en de werkwijze van NPI, onderhoud je contact met o.a. kunststof raambedrijven, chaletbouwers en aannemers. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van commerciële activiteiten gericht op het beheren, behouden en uitbreiden van het bestaande klantenbestand. Daarnaast ga je actief op zoek naar nieuwe potentiele afnemers. Je denkt actief mee met de klant bij voorkomende vraagstukken en herkent kansen en zet deze om in resultaten. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager.

Profiel:

  • Je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring;
  • Je bent een ondernemende en commerciële doorzetter, een prima onderhandelaar die de prioriteiten weet in te schatten in zijn werkzaamheden;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent initiatiefrijk, resultaatgericht maar ook klantvriendelijk;
  • Ervaring in een commerciële buitendienstfunctie is een pre;
  • Je bent woonachtig centraal in het rayon (snelweg A12 is de ondergrens).

Interesse:
Ben je geïnteresseerd in een uitdagende commerciële functie binnen een goed georganiseerd en groeiend bedrijf? Stuur dan jouw reactie met cv naar onderstaand adres. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Hubert van Hooren (Manager), telefoonnummer 030 60 65 450.